2011. augusztus 22., hétfő

Vászon, dekoráció, nyomtatás "The Way"

Vászon, dekoráció, nyomtatás "The Way":
Vászon 50x70 cm


Motive "a pálya"

A színes vagy színes gomb technológia (fekete-fehér különböző színterek)


350 gramm művész vászon, feszített több mint 2 cm keret, a rögzítő


Alkalmas a dekoráció az otthonokban és a vállalkozások, az irodában vagy tanulni, mint egy fókuszpont sok területen van egy képernyő képet egy kicsit különleges.


Minden design, amit kínálunk Önnek itt létre, vagy fényképezett, nincsenek képek vásárolt használt, és nincs nagykereskedelmi vagy tömeggyártás.


Megvan a választás!

Milyen színű változatot szeretné, hogy az indíték? Könnyen rendelni egy rövid üzenetet nekem, és a kép készült a kiválasztott változatot.


A képernyő egy minőségi mintegy 350gsm és van szerelve egy 2-es fa keretben.

A teljes tartó található az Ön számára.


A feldolgozás után a vételár megfizetése összege hozzávetőlegesen 5-6 munkanapon belül, mert a képek az Ön kérésére kapcsolatos színes változatot. A kész vászon nyomatok csomagolt buborék-fólia és a szállított erős dobozban.


A szállítás ingyenes!


Lemondási és visszatérési politika
Felmondás visszavonása Ön felmondhatja a szerződéses nyilatkozatot 14 napon belül indoklás nélkül írásban (pl. levél, fax, e-mail), vagy - ha az árut a határidő lejárta előtt - az áru visszaküldését. A határidő után kezdődik Ezen értesítés kézhezvétele után írásban, de átvétele előtt az árut a címzettnek (abban az esetben visszatérő szállítások a hasonló áruk nem kézhezvétele előtt az első részleges szállítás) és nem felel meg kötelezettségeinek 246. cikk 2. § kapcsolatban 1. § Abs . EGBGB 1. és 2., valamint a kötelezettségek § szerint 312e 1. szakasz 1. szakasz BGB együtt 246. cikk 3. § BGB. A visszavonás időszak elegendő ahhoz, hogy küldje a visszavonásról vagy a dolog. D
Ár: 63 EUR